Het Sociaal Comité van Werkgevers in de Groothandel
in Textielgoederen en Aanverwante Artikelen

Scholing

De branche kent een subsidieregeling voor scholing. Kosten van scholing en opleiding kunnen worden vergoed via het Fonds Kollektieve Belangen Textielgroothandel (FKB), tot een bepaald maximum per werknemer. Het FKB is een gezamenlijk initiatief van werkgeversorganisatie SCTX en werknemersorganisaties De Unie, FNV en CNV. Voor meer informatie zie de websites https://fkbtextiel.nl en http://www.textraining.nl

Contactgegevens FKB Tex
Vanaf 1 januari 2021 werkt de Stichting Fonds Kollektieve Belangen Textielgroothandel (hierna FKB) samen met een nieuwe uitvoerder voor de inning van de premie: Capgemini. 

Als u vragen heeft over de premienota’s of de premie-inning, dan kunt u telefonisch contact opnemen via: (020) 244 54 26 (maandag tot en met vrijdag, 09.00 tot 17.00 uur) of stuur een mail naar:
werkgever@sffkbtex.nl

 

Nieuwsgierig naar wat het FKB te bieden heeft op het gebied van ontwikkeling en training? Ga naar www.textraining.nl voor het gehele opleidingsaanbod. Alles over de subsidiemogelijkheden leest u hier.

Neem voor meer informatie op met Angelo Kastrop: 06 10 27 83 88 / Email: : angelo@kfb-beheer.nl

 


€ 1.750,-- opleidingstegoed speciaal voor jou!

We bieden jou deze cheque aan namens de textielbranche. Grijp jij deze kans?
Zorg dat je ook in de toekomst inzetbaar blijft in onze branche. Op www.textraining.nl vind je een groot aantal opleidingen die je daarbij kunnen helpen.

En waarvoor ook nog eens een aanzienlijke subsidie beschikbaar is. Ga in overleg met je werkgever. Hij kan je hierover meer vertellen.

Waarom lid
worden?

  • Inspraak
  • Hulp
  • Kennis
  • Korting
  • Netwerk
Lid worden