Het Sociaal Comité van Werkgevers in de Groothandel
in Textielgoederen en Aanverwante Artikelen

Nieuws

25 mei 2020 Herstartfase: economie en werkgelegenheid evenwichtig gestalte geven

De Denktank Coronacrisis heeft een advies uitgebracht over de herstartfase van de coronacrisis: 'De contouren van een intelligent herstelbeleid'. Daarin schetst de denktank hoe herstel van de economie en de werkgelegenheid op een evenwichtige manier gestalte kan krijgen. The post Herstartfase: economie en werkgelegenheid evenwichtig gestalte geven appeared first on AWVN.

20 mei 2020 De NOW 2 op hoofdlijnen

Wat zijn de belangrijkste wijzigingen in NOW 2 ten opzichte van de eerste tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor werkbehoud? The post De NOW 2 op hoofdlijnen appeared first on AWVN.

20 mei 2020 Kabinet verlengt NOW, onder andere voorwaarden

De aankondiging van NOW 2 en wat AWVN hiervan vindt als tweede versie van het steunpakket Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkbehoud (NOW), 20 mei 2020. The post Kabinet verlengt NOW, onder andere voorwaarden appeared first on AWVN.

20 mei 2020 Derde wijziging van de NOW 1

Derde wijziging in de NOW 1: incidenteel loon januari, loonsombepaling voor seizoensbedrijven, verlenging aanvraagtijdvak, alternatieve referentie-omzet bij overgang van onderneming in 2019, grensbedragen accountantsverklaring, openstellen aanvraag om vaststelling, openbaarmaking. The post Derde wijziging van de NOW 1 appeared first on AWVN.

19 mei 2020 Wat is je temperatuur?

Mag een werkgever de temperatuur van werknemers opmeten? En hoe zit dat met leveranciers die op de werkvloer komen? Praktijkvoorbeelden van AWVN-leden. The post Wat is je temperatuur? appeared first on AWVN.

19 mei 2020 Oproep sociale partners: zet veilig (samen)werken voorop

AWVN roept samen met FNV en CNV werkgevers en werknemers op om veilig (samen)werken en de RIVM-richtlijnen voorop te blijven stellen bij een terugkeer naar de werkvloer. The post Oproep sociale partners: zet veilig (samen)werken voorop appeared first on AWVN.

19 mei 2020 Commissie Heerts: ‘Stof tot nadenken’

De commissie ‘Vergemakkelijking schadeafhandeling beroepsziekten’ rapporteert hoe de afhandeling van beroepsziekteclaims kan worden vereenvoudigd. The post Commissie-Heerts: ‘Stof tot nadenken’ appeared first on AWVN.

18 mei 2020 Detacheringsbewijs: procedure van sociale zekerheidsverordening volgen

Voordat een detacheringsbewijs in twijfel mag worden getrokken, moet eerst contact opgenomen worden met de buitenlandse afgevende instantie. Zo is het ook afgesproken! The post Detacheringsbewijs: procedure van sociale-zekerheidsverordening volgen appeared first on AWVN.

18 mei 2020 Webinar: Goed werkgeven aan ouders met jonge kinderen

Webinar. Hoe word je een goede werkgever voor ouders met jonge kinderen? The post Webinar: Goed werkgeven aan ouders met jonge kinderen appeared first on AWVN.

14 mei 2020 Samenwerking en leiderschap op afstand

Samenwerken en leiderschap op afstand: virtuele teams in een virtuele organisatie. Principes en praktische handreikingen. The post Samenwerking en leiderschap op afstand appeared first on AWVN.

Waarom lid
worden?

  • Inspraak
  • Hulp
  • Kennis
  • Korting
  • Netwerk
Lid worden