Het Sociaal Comité van Werkgevers in de Groothandel
in Textielgoederen en Aanverwante Artikelen

Nieuws

30 maart 2020 Modelovereenkomst collegiaal in en uitlenen werknemers

Bedrijven die als gevolg van de coronacrisis te maken hebben met een sterke terugval van werk, willen vaak bedrijven die tijdelijk meer werk hebben, behulpzaam zijn met het zogeheten collegiaal uitlenen van werknemers. Zij vragen zich af wat er precies geregeld moet worden in dit soort gevallen. Hiervoor heeft AWVN voor leden een modelovereenkomst collegiale in- een uitleen opgesteld. The post Modelovereenkomst collegiaal in- en uitlenen werknemers appeared first on AWVN.

28 maart 2020 Stand van zaken noodpakket banen en economie

Een overzicht van de verschillende maatregelen die het kabinet in het kader van het noodpakket banen en economie heeft genomen. The post Stand van zaken noodpakket banen en economie appeared first on AWVN.

27 maart 2020 Tijdelijk extra ondersteuning voor zzp’ers: de Tozo

Met de Tijdelijke Overbrugginsregeling Zelfstandige Ondernemers (Tozo) wil het kabinet ook zelfstandigen ondersteunen tijdens de coronacrisis. Hier vindt u meer informatie over de Tozo. The post Tijdelijk extra ondersteuning voor zzp’ers: de Tozo appeared first on AWVN.

26 maart 2020 ‘Geen sprake van massaal dumpen flexibel personeel’

Artikel FD (26 maart 2020). Nog geen sprake van massaontslag van personeel op flexibele contracten bij bedrijven, blijkt uit ledenonderzoek van AWVN. The post ‘Geen sprake van massaal dumpen flexibel personeel’ appeared first on AWVN.

26 maart 2020 Bedrijven zeer wendbaar in crisistijd

Ledenonderzoek AWVN. Nederlandse bedrijven ondervinden ernstige gevolgen van de coronacrisis en voorzien forse omzetverliezen. Tegelijk reageren ze zakelijk en snel op deze onverwachte situatie. The post Bedrijven zeer wendbaar in crisistijd appeared first on AWVN.

23 maart 2020 Privacy: AP geeft organisaties tijdelijk meer ruimte

AP geeft bedrijven de ruimte om zich in de coronacrisis te concentreren op bestrijding van het virus, maar grijpt wel in als privacy echt in gevaar is. The post Privacy: AP geeft organisaties tijdelijk meer ruimte appeared first on AWVN.

20 maart 2020 AWVN ondersteunt initiatief ‘extra handen voor de zorg’

Oproep aan AWVN-leden om hun medewerkers gehoor te laten geven aan de oproep om zorgvrijwilligers en gekwalificeerd personeel zich te registreren op https://www.extrahandenvoordezorg.nl/ The post AWVN ondersteunt initiatief ‘extra handen voor de zorg’ appeared first on AWVN.

20 maart 2020 Tiptrack tijdelijk gratis voor AWVN leden

Tiptrack tijdelijk gratis voor AWVN-leden. The post Tiptrack tijdelijk gratis voor AWVN-leden appeared first on AWVN.

19 maart 2020 Coronavirus en grensarbeid: wat is toegestaan?

Coronavirus en grensarbeid binnen de Europese Unie en de Schengenzone. The post Coronavirus en grensarbeid: wat is toegestaan? appeared first on AWVN.

18 maart 2020 NOW vervangt WTV: informatie voor werkgevers

De tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor werkbehoud (NOW) vervangt Werktijdverkorting (WTV) per onmiddellijk. Informatie voor werkgevers over de NOW (zoals op dit moment bekend). The post NOW vervangt WTV: informatie voor werkgevers appeared first on AWVN.

Waarom lid
worden?

  • Inspraak
  • Hulp
  • Kennis
  • Korting
  • Netwerk
Lid worden