Het Sociaal Comité van Werkgevers in de Groothandel
in Textielgoederen en Aanverwante Artikelen

Nieuws

23 januari 2020 AWVN: Commissie Borstlap onderstreept noodzaak arbeidsmarkthervorming, nu zoeken naar balans in de uitwerking

AWVN reageert op het eindrapport van de Commissie regulering van werk, o.l.v. Hans Borstlap, van 23 januari 2020. The post AWVN: Commissie Borstlap onderstreept noodzaak arbeidsmarkthervorming, nu zoeken naar balans in de uitwerking appeared first on AWVN.

23 januari 2020 Eindrapport commissie Borstlap: wat staat erin?

AWVN heeft de rode draad in het eindrapport van de Commissie regulering van werk, o.l.v. Hans Borstlap, van 23 januari 2020 verduidelijkt voor werkgevers. The post Eindrapport commissie-Borstlap: wat staat erin? appeared first on AWVN.

21 januari 2020 Werknemer kan vragen om uitschrijving uit doelgroepregister

De laatste jaren is er al een paar keer wat veranderd met betrekking tot wie er zijn opgenomen in het doelgroepregister voor de banenafspraak. Per 1 januari 2020 zijn twee nieuwe wijzigingen ingegaan. Werknemers kunnen zich nu ook uitschrijven. The post Werknemer kan vragen om uitschrijving uit doelgroepregister appeared first on AWVN.

21 januari 2020 Bereid u voor op de notificatieplicht per 1 maart 2020

Werkt u met buitenlandse werknemers of zelfstandigen? Houd dan rekening met de notificatieverplichting die per 1 maart in Nederland wordt gevoerd. The post Bereid u voor op de notificatieplicht per 1 maart 2020 appeared first on AWVN.

17 januari 2020 Loonafspraken sinds de crisis niet zo hoog

De loonstijgingen in december waren met een gemiddelde van 3,10 procent hoger dan ooit. Persbericht AWVN, december 2019. The post Loonafspraken sinds de crisis niet zo hoog appeared first on AWVN.

17 januari 2020 Maatregelen tegen alcohol en drugs op het werk

Tamara van Ark, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW), wil maatregelen nemen om de problematiek van alcohol en drugs op de werkplek aan te pakken. The post Maatregelen tegen alcohol en drugs op het werk appeared first on AWVN.

16 januari 2020 Overzicht belangrijkste pensioencijfers 2020

Overzicht van de belangrijkste pensioencijfers 2020. The post Overzicht belangrijkste pensioencijfers 2020 appeared first on AWVN.

15 januari 2020 2 x 3 dingen die u moet weten van WRR rapport ‘Het betere werk’

15 januari 2020 presenteert de Wetenschappelijke Raad voor het regeringsbeleid haar rapport ‘Het betere werk. De nieuwe maatschappelijke opdracht’. Lees hier de samenvatting mét de reactie van AWVN. The post 2 x 3 dingen die u moet weten van WRR-rapport ‘Het betere werk’ appeared first on AWVN.

15 januari 2020 Werkgevers: ‘Meer investeren in medewerkers’

Werkgevers (VNO-NCW, MKB Nederland, AWVN) vinden investeringen in medewerkers een speerpunt voor het arbeidsvoorwaardenoverleg van dit jaar, schrijven zij in hun Arbeidsvoorwaardennota 2020 Waardevol Werkgeven. The post Werkgevers: ‘Meer investeren in medewerkers’ appeared first on AWVN.

13 januari 2020 Doelgroep banenafspraak = doelgroep Quotumwet

Wetgeving die op 4 december 2019 van kracht is geworden, zorgt o.a. dat de doelgroep van de banenafspraak en die van het quotum gelijkgesteld worden. AWVN legt uit wat er precies is veranderd. The post Doelgroep banenafspraak = doelgroep Quotumwet appeared first on AWVN.

Waarom lid
worden?

  • Inspraak
  • Hulp
  • Kennis
  • Korting
  • Netwerk
Lid worden