Het Sociaal Comité van Werkgevers in de Groothandel
in Textielgoederen en Aanverwante Artikelen

CAO app

Over de app
De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android telefoons. Gebruikers kunnen in de app eenvoudig zoeken en navigeren. Ook is er een apart overzicht met veelgestelde vragen en is er een link naar de website over opleidingsmogelijkheden en -subsidies. Super handig!

Informeer uw medewerkers
We streven er met elkaar naar om medewerkers in onze sector zo goed mogelijk te informeren over hun rechten en plichten. Laten we er daarom samen voor zorgen dat zoveel mogelijk medewerkers de nieuwe app downloaden. Om het informeren van uw medewerkers te vereenvoudigen, hebben we een leaflet ontwikkeld. Via de QR code op de leaflet wordt de gebruiker direct doorverwezen naar de juiste store (App Store of Google Play Store). Wij adviseren u om deze te verspreiden onder uw medewerkers. Daarvoor hebben wij een aantal tips:

*  Verspreid de digitale versie van de leaflet via uw interne WhatsApp groep of uw intranet.
*   Print of druk de leaflet en hang deze op plaatsen waar uw medewerkers samenkomen, bijvoorbeeld bij de koffieautomaat.
*   Overhandig de leaflet bij het aannemen van nieuwe medewerkers of tijdens het beoordeling- of functioneringsgesprek aan uw bestaande medewerkers.

Wellicht ten overvloede wijzen wij u erop dat deze link verwijst naar de huidige CAO (looptijd: 1 juli 2021 t/m 30 juni 2023). Zoals u weet, zijn de onderhandelingen voor een nieuwe CAO in volle gang.
U kunt hier de leaflet downloaden

Waarom lid
worden?

  • Inspraak
  • Hulp
  • Kennis
  • Korting
  • Netwerk
Lid worden