Het Sociaal Comité van Werkgevers in de Groothandel
in Textielgoederen en Aanverwante Artikelen

Nieuws

19 februari 2019 Geslaagd! Tien nieuwe adviseurs duurzame inzetbaarheid

Tien AWVN-adviseurs zijn in februari 2019 geslaagd voor de post-HBO-opleiding adviseur duurzame inzetbaarheid (DI) bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). The post Geslaagd! Tien nieuwe adviseurs duurzame inzetbaarheid appeared first on AWVN.

15 februari 2019 Loonafspraken op recordniveau

Persbericht AWVN 15-02-2019. Nieuwe loonafspraken bedroegen in januari gemiddeld 2,71 procent, hoogste maandgemiddelde sinds de financiƫle crisis van ruim 10 jaar geleden. The post Loonafspraken op recordniveau appeared first on AWVN.

11 februari 2019 Personeel banken en verzekeraars gaat voor de klas

Overtollig en potentieel overtollig personeel van banken en verzekeraars gaat bijdragen aan een oplossing van het lerarentekort, staat in een convenant tussen ministerie van OCW, onderwijsinstellingen en banken. The post Personeel banken en verzekeraars gaat voor de klas appeared first on AWVN.

11 februari 2019 People analytics: HR wil meer kennis en vaardigheden

Nieuwsbericht februari 2019. Onderzoek Hogeschool Utrecht onder leden AWVN: HR-professionals hebben vaak niet de kennis en vaardigheden om people analytics op goede manier in te zetten. The post People analytics: HR wil meer kennis en vaardigheden appeared first on AWVN.

08 februari 2019 Bedrijfsleven moet werkgeverschap opnieuw uitvinden

Nieuwsbericht, 8 februari 2019. AWVN pleit voor meer mens en maatschappij in de bestuurskamer. The post Bedrijfsleven moet werkgeverschap opnieuw uitvinden appeared first on AWVN.

07 februari 2019 Werkt u mee aan een gezond(er) bedrijfsrestaurant?

Oproep aan werkgevers om deel te nemen aan een onderzoek naar de invloed van het aanbod van voeding in bedrijfsrestaurants op gezondere voedingsconsumptie. The post Werkt u mee aan een gezond(er) bedrijfsrestaurant? appeared first on AWVN.

06 februari 2019 Vernieuwing pensioenstelsel: de plannen van Koolmees

Nieuwsbericht, 6 februari 2019. Overzicht van de belangrijkste plannen van minister Koolmees (SZW) om het pensioenstelsel te wijzigen, o.a. afschaffing van de doorsneepremie. The post Vernieuwing pensioenstelsel: de plannen van Koolmees appeared first on AWVN.

05 februari 2019 Tweede Kamer neemt Wet arbeidsmarkt in balans aan

De Tweede Kamer heeft 5 februari 2019 de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) aangenomen die hervormingen introduceert om de balans op de arbeidsmarkt te verbeteren. The post Tweede Kamer neemt Wet arbeidsmarkt in balans aan appeared first on AWVN.

31 januari 2019 Hoe voorkom je burn outklachten bij medewerkers?

Met Tiptrack kan een burn-out worden voorkomen, omdat de app medewerkers helpt stressklachten of signalen die kunnen leiden tot een burn-out vroegtijdig te herkennen. The post Hoe voorkom je burn-outklachten bij medewerkers? appeared first on AWVN.

28 januari 2019 Europese sociale zekerheid geldt ook voor derdelanders

Nieuwsbericht 28 januari 2019. Het Hof van Justitie heeft in haar arrest van 24 januari 2019 bevestigd dat derdelanders onder de sociale zekerheidsverordening van de Europese Unie (EU) vallen. The post Europese sociale zekerheid geldt ook voor derdelanders appeared first on AWVN.

Waarom lid
worden?

  • Inspraak
  • Hulp
  • Kennis
  • Korting
  • Netwerk
Lid worden