Het Sociaal Comité van Werkgevers in de Groothandel
in Textielgoederen en Aanverwante Artikelen

Nieuws

20 augustus 2019 Loonafspraken opnieuw boven 3 procent

Afspraken over loonstijgingen bedroegen in juli 3,04%, ets hoger dan in juni. En hoger dan het jaargemiddelde van 2,8% over het eerste halfjaar. The post Loonafspraken opnieuw boven 3 procent appeared first on AWVN.

15 augustus 2019 AWVN levert helder overzicht van activiteiten Breed offensief

AWVN en inclusief werkgeversnetwerk De Normaalste Zaak maakten een helder overzicht van alle activiteiten en betrokkenen bij het Breed offensief. The post AWVN levert helder overzicht van activiteiten Breed offensief appeared first on AWVN.

12 augustus 2019 Leidinggevenden gezocht voor onderzoek De Mentaal Gezonde Zaak

Onderzoek van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen dat tot doel heeft werkgevers / leidinggevenden te ondersteunen om werknemers met psychische klachten, zoals burn-out, angst of depressie, aan het werk te houden. The post Leidinggevenden gezocht voor onderzoek De Mentaal Gezonde Zaak appeared first on AWVN.

08 augustus 2019 Gefeliciteerd met uw demotie!

AWVN-adviseur Piet Vessies geeft in het FD zijn kijk op demotie en duurzame inzetbaarheid en vertelt waarom demotie in de praktijk maar weinig voorkomt. The post Gefeliciteerd met uw demotie! appeared first on AWVN.

01 augustus 2019 Uw baas als moeder/buddy/beste vriend

AWVN-adviseur Joyce Schaeffer komt in het FD aan het woord over het in de praktijk brengen van afspraken over duurzame inzetbaarheid in cao's. The post Uw baas als moeder/buddy/beste vriend appeared first on AWVN.

29 juli 2019 Beleidsregel boeteoplegging Arbo wetgeving aangescherpt

Nieuws, 29 juli 2019. Beleidsregel boeteoplegging Arbeidsomstandighedenwetgeving is aangepast, o.a. hogere boetes voor niet naleven verplichtingen m.b.t. RI&E. The post Beleidsregel boeteoplegging Arbo-wetgeving aangescherpt appeared first on AWVN.

23 juli 2019 ACM staat prijsafspraken zzp’ers toe

Nieuws (23-7-2019): Autoriteit Consument & Markt (ACM) publiceert concept-leidraad tariefafspraken zzp'ers. The post ACM staat prijsafspraken zzp’ers toe appeared first on AWVN.

22 juli 2019 Meer duidelijkheid over berekenen 30% grens voor lage WW premie

Nieuwsbericht (22 juli 2019). De Regeling Wfsv is gewijzigd. De aanpassingen hebben betrekking op de berekening van de 30%-grens voor de lage WW-premie en de indeling van uitzendbedrijven. The post Meer duidelijkheid over berekenen 30%-grens voor lage WW-premie appeared first on AWVN.

18 juli 2019 Inspectie SZW: naleving Arbowet onvoldoende

Nieuwsbericht, 18 juli 2019. Uit het tweejaarlijkse onderzoek van de Inspectie SZW ('Arbo in bedrijf') blijkt dat veel bedrijven zich nog steeds niet aan de regels op het gebied van de Arbeidsomstandighedenwet (Arbowet) houden. Positief is dat het aantal bedrijven dat zich aan de arbo-regels houdt, wel licht is gestegen. The post Inspectie SZW: naleving Arbowet onvoldoende appeared first on AWVN.

15 juli 2019 Wet voor oudere werklozen met vier jaar verlengd

Nieuwsbericht, 15 juli 2019. Het kabinet wil de Wet inkomensvoorziening oudere werklozen (IOW) met vier jaar verlengen, tot 1 januari 2024. Het wetsvoorstel gaat voor advies naar de Raad van State. The post Wet voor oudere werklozen met vier jaar verlengd appeared first on AWVN.

Waarom lid
worden?

  • Inspraak
  • Hulp
  • Kennis
  • Korting
  • Netwerk
Lid worden